ANBI Nederlands English

www.facebook.com/cmsfnijmegen:

CMSF Logo
CMSF titel
CMSF doet weer mee met de Dam tot Damloop!

9 juni 2011

Na het succes van de afgelopen jaren kan CMSF zich ook dit jaar weer gaan voorbereiden op het sportieve hoogtepunt van het jaar! CMSF heeft namelijk een Bronze Club Card weten te bemachtigen voor de Dam tot Damloop, waardoor dit jaar maar liefst vijf teams van tien personen voor CMSF mogen starten. Deze Card betekent tevens een gegarandeerde deelname voor 2012 en 2013. De afgelopen jaren heeft CMSF met een team bestaande uit bekende en minder bekende Nederlanders deelgenomen aan de Dam tot Damloop. De bouw van de middelbare school in Cuey Machar, de plaats waar de oprichter van CMSF Kon Kelei ooit op vierjarige leeftijd door het leger werd meegenomen, is mede hierdoor bijna voltooid. In 2011 staan we weer aan de start, maar nu met als doel de inrichting van acht klaslokalen.

Ook dit jaar hebben we weer een erg leuk team. Onder andere Floortje Dessing, Viggo Waas en Thomas Acda lopen mee. Uiteraard strikt CMSF ambassadeur Waldemar Torenstra ook zijn hardloopschoenen weer vast. Wil je deze sportievelingen, en daarmee CMSF, sponsoren? Dat kan via giro 962401.

Helaas lijkt het CMSF-team momenteel vol. Maar doordat er altijd mensen kunnen afvallen, hebben wij ook een reservelijst. Hiervoor kun je je aanmelden via info@cmsf.nl. Deelname is dus nog niet gegarandeerd, uiterlijk 1 augustus krijg je te horen of je via CMSF mee kunt lopen. Tevens word je dan volgend jaar automatisch benaderd met te vraag of je voor ons wilt meelopen. Als voorwaarde voor deelname vragen wij minimaal 100 euro aan sponsorgeld en een onkostenvergoeding van 50 euro. In ruil hiervoor bieden wij jou een startbewijs, een hardloopshirt en een heerlijke lunch na afloop en kunnen wij de gehele opbrengst aan ons project in Soedan besteden!

Waldemar Torenstra, Dam tot Damloop 2010

Ambassadeur van CMSF Waldemar Torenstra tijdens de Dam tot Damloop van 2010!

 
 

CMSF Steunen?

Doneer nu!

Doneren vanuit het buitenland?
Klik hier!

IBAN:
NL73INGB0000962401


 
 

Sponsoren: NCDO | War Child | Impulsis | Eureko Achmea | Share 4 more | Stichting Casterenshoeve | Awakenings