ANBI Nederlands English

www.facebook.com/cmsfnijmegen:

CMSF Logo
CMSF titel
Studenten

Studenten helpen mee!

De bouw van de school in Cuey Machar zou er niet zijn geweest zonder studenten die CMSF de helpende hand toesteken. Het dagelijks bestuur bestaat volledig uit Nijmeegse studenten. Ook alle medewerkers die voorlichtingsactiviteiten en debatavonden organiseren, fondsen werven, de website onderhouden en al het andere waarmee de stichting bezig is om haar uiteindelijke doel te bereiken, zijn studenten. Bij grotere activiteiten wordt samengewerkt met ambassadeurs en voor adviezen kunnen de medewerkers terecht bij de Raad van Adviseurs en het College van Aanbeveling.

Ben je student en wil je je graag actief inzetten voor CMSF? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die hun studietijd willen opleuken met een leerzame en maatschappelijk betrokken nevenactiviteit bij CMSF. Wil je een keer meekijken met de werkzaamheden van CMSF of een keer afspreken met een medewerker om al je vragen te stellen? Vul dan op de website het contactformulier in!

Niet actief, toch een bijdrage leveren aan de wederopbouw van Zuid-Soedan?

Ook wanneer je geen tijd hebt om actief te worden bij de stichting, kun je veel voor CMSF betekenen. Als donateur lever je natuurlijk direct een bijdrage aan de bouw van de school in Zuid-Soedan. Krap bij kas? Ook dan kan je nog veel bijdragen aan het behalen van het doel van de stichting. Verdiep je in de achtergrond en boodschap van CMSF, bespreek de kindsoldaatproblematiek eens met vrienden en familie en wijs hen op het niet te overschatten belang van middelbaar onderwijs voor de ontwikkeling van vele Afrikaanse kinderen.

 
 
 

CMSF Steunen?

Doneer nu!

Doneren vanuit het buitenland?
Klik hier!

IBAN:
NL73INGB0000962401


 
 

Sponsoren: NCDO | War Child | Impulsis | Eureko Achmea | Share 4 more | Stichting Casterenshoeve | Awakenings