ANBI Nederlands English

www.facebook.com/cmsfnijmegen:

CMSF Logo
CMSF titel
'Waka waka' op Lammerts van Buerenschool

4 juni 2011

De scholieren van de Lammerts van Buerenschool in Zetten voerden de afgelopen weken actie voor CMSF. Geinspireerd door het indrukwekkende verhaal van Nicknora Gongich, neef van CMSF oprichter Kon Kelei, zetten de kinderen hun beste beentje voor tijdens een grote sponsorloop. Aangemoedigd door ouders en Gongich zelf ('waka waka!') renden de kinderen onvermoeibaar rondjes op het voor hen uitgezette parcours.

Een van de leerlingen, Rozan van der Brink, was erg geraakt door het verhaal dat Gongich haar had verteld. Zij ontving van Gongich een iets te groot CMSF hardloopshirt dat was gesigneerd door hemzelf en de BN-ers die met het CMSF-team hadden deelgenomen aan de Dam tot Damloop in 2010.

De actie op de Lammerts van Buerenschool was een groot succes. De basisschoolkinderen haalden 8154 euro (!) op en hebben daarmee een geweldige bijdrage geleverd aan ons project in Zuid-Soedan. De schoolkinderen van Zuid-Soedan hebben er weer honderden vriendjes en vriendinnetjes bijgekregen. Foto's van deze dag zijn te vinden in onze fotogallerij.

CMSF wil alle leerlingen, ouders, leraren en sponsors danken voor hun geweldige inzet!!

Sponsorloop LvB

Rozan met Gongich in haar gesigneerde CMSF shirt!

 
 

CMSF Steunen?

Doneer nu!

Doneren vanuit het buitenland?
Klik hier!

IBAN:
NL73INGB0000962401


 
 

Sponsoren: NCDO | War Child | Impulsis | Eureko Achmea | Share 4 more | Stichting Casterenshoeve | Awakenings